Coronamaatregelen

In verband met strengere maatregelen opgesteld door het RIVM zijn wij genoodzaakt om ons aan deze regels te houden. Dit betekent dat er maatregelen zijn opgesteld voor in de praktijk, maar ook bij u als cliënt thuis. De professionals werken waar mogelijk zoveel mogelijk vanuit huis. Alleen als het echt noodzakelijk geacht wordt, gaan de professionals op huisbezoek.

Bij werkzaamheden in de praktijk wordt van eenieder verwacht dat men de handen reinigt bij binnenkomst met desinfecterende gel, dus zowel de professionals als de cliënten. Verder wordt geadviseerd om een mondmasker te dragen. Te allen tijde houden wij de 1,5 meter afstand in acht. Was vaak uw handen, schud geen handen, hoest en nies in uw elleboog en gebruik papieren zakdoekjes.

Bij u thuis desinfecteren de professionals zowel bij het betreden als het verlaten van de woning de handen grondig. Ook adviseren wij dat de professionals een mondkapje dragen en houden ze 1,5 meter afstand.

Daarnaast attenderen wij u erop om voor elke afspraak dringend om bij verkoudheidsklachten, hooikoorts, griepverschijnselen of koorts, of als u in aanraking bent geweest met een inmiddels geïnfecteerd persoon, contact op te nemen met de professional/praktijk en te overleggen en de afspraak te verzetten naar een ander tijdstip. Dit geldt ook voor de professionals. Kom zoveel als mogelijk alleen naar de afspraak.

Website door De Buurjongen